Jouw haar zoals JIJ het wil!

Jouw haar zoals JIJ het wil!

Hennatuurlijk

Hennatuurlijk

Hennatuurlijk

Hennatuurlijk, de sleutel naar gezond haar!Naast kapsalon Studio Ceel heb ik ook nog een webwinkel genaamd ‘Hennatuurlijk’. Op deze website kan iedereen zijn of haar eigen henna-recept bestellen om haren op natuurlijke wijze te kleuren. Je kiest simpelweg je huidige haarkleur, daarna je gewenste haarkleur en haarlengte en je krijgt na het afrekenen je henna-recept inclusief gebruiksaanwijzing binnen enkele werkdagen thuis bezorgd.

Henna is een bijzonder product waar ik een grote fan van ben. Na het eerste gebruik voelt je haar gelijk al een stuk zachter en gezonder aan. Het is een natuurlijk product zonder peroxide en ammoniak. Om deze reden is henna de meest gezonde vorm van haarkleuring. Ik hoop dat je dit product via www.hennatuurlijk.nl eens uit wilt proberen, zodat je zelf kunt ervaren waarom ik zo ontzettend enthousiast over dit natuurlijke haarkleuringsproduct ben. 


Over mij

Mijn naam is Marcelia Surink en ik ben 29 jaar oud.  Ik ben zelf inmiddels 12,5 jaar in het kappersvak actief en...
Lees verder >> 

Waarom "Studio Ceel"?

De definitie van ‘studio’ is ‘de werkplaats van een kunstenaar’. En nou wil ik mezelf niet als ‘kunstenaar’ bestempelen...
Lees verder >>

Claim Your Aim

Omdat het pand waarin Studio Ceel gevestigd is te groot is voor alleen een kapsalon, heeft mijn vriend een deel...
Lees verder >>