Jouw haar zoals JIJ het wil!

Jouw haar zoals JIJ het wil!

Claim Your Aim

Claim Your Aim

Communicatiebureau Claim Your Aim B.V.

Omdat het pand waarin Studio Ceel is gevestigd te groot is voor alleen een kapsalon, heeft mijn vriend een deel van zijn bedrijf achter mijn salon gestationeerd. Zijn bedrijf, genaamd Claim Your Aim, is een full-service communicatiebureau dat haar klanten voorziet in al hun communicatiebehoeften. Denk bijvoorbeeld aan website- en huisstijlontwikkeling, maar ook aan videoproducties, designs, advertenties en teksten. Claim Your Aim maakt het, door een breed aanbod aan producten en diensten, mogelijk dat bedrijven één aanspreekpunt hebben voor álle communicatie gerelateerde randzaken van het ondernemerschap. Op die manier kan de ondernemer of het bedrijf zich volledig (blijven) richten op zijn of haar expertise. 


Communicatiebureau Claim Your AimBovendien beschikt ons pand, vanwege de aanwezigheid van Claim Your Aim, ook over een foto- en videostudio. Indien mijn klanten dus nog even op de foto willen met hun vers geknipte nieuwe coupe behoort dat ook tot de mogelijkheden. Verder is Claim Your Aim bijvoorbeeld ook volledig verantwoordelijk geweest voor de huisstijlontwikkeling van Studio Ceel, al haar drukwerk & promotiematerialen en ook deze website. Daarnaast is Claim Your Aim bekend als uitgever van De Boerinnen Kalender, waar ik als styliste ook ieder jaar mijn steentje aan bijdraag. Benieuwd wat Claim Your Aim allemaal nog meer doet en eventueel voor jou kan betekenen? Kijk dan zeker even op www.claimyouraim.nl.


Over mij

Mijn naam is Marcelia Surink en ik ben 29 jaar oud.  Ik ben zelf inmiddels 12,5 jaar in het kappersvak actief en...
Lees verder >> 

Waarom "Studio Ceel"?

De definitie van ‘studio’ is ‘de werkplaats van een kunstenaar’. En nou wil ik mezelf niet als ‘kunstenaar’ bestempelen...
Lees verder >>

Hennatuurlijk

Naast kapsalon Studio Ceel heb ik ook nog een webwinkel genaamd ‘Hennatuurlijk’. Op deze website kan iedereen...
Lees verder >>